TOM BEYERS POKAL!!

sa jag inte att vi skulle vinna? jo de gjorde jag!! å de var ju lätta matcher..vi får tacka proffsen för de å krille å jonas å mej!! å så klart coach capello!! en helhjärtad insatts! efteråt blev det segerkalas på universitetet där de var mycket billig alkohol... sen kommer minnesluckan :P jag skulle vara smart å dra hem lite tidigt för att sova lite..vi skulle ju faktiskt upp å jobba på morgonen. men så blev inte fallet för mej!! hehe, gick vilse när jag skulle till tunnelbanan :D så de blev ingen sömn den natten!!! landade in på jobbet vi 6... å där låg hela laget redan å sov. dom hade iaf sovit någon timme. var väldigt jobbigt att jobba på fredagen..men de var inte för att man var bakis utanför all jävla träningsvärk i låren!! det blev ju inte bättre för att man i finalen fick en lårkaka efter en tackling in i sargen..
igår gick jag ännu sämre..i dag är jag lite bättre!! hade ju tänkt städa nu i helgen men de får bli till veckan.


                                                                                     




beatles - lucy in the sky with diamonds



 


pepp!!

ja nu är de pepp inför innebandyturnering som går i den anrika c-hallen på jobbet!! vet inte hur många lag som är med men de är väl ett tiotal. börjar bli lite nervös :P nej då men i år ska vi fan vinna!! kanske inte ska dricka så mycket bärs som vi gjorde förra året. men vi nog de bäst spelande laget ändå. i år har vi fått en förstärkning av ett "innebandyproffs" genom jimmy!! förra året fick ju willy bära hela laget på sina axlar :P hehe
nej som sagt: i år ska vi fan vinna!! kanske kommer lite bilder



                                                                                      




volbeat - the garden´s tale

ojojoj!!!!!!!!!!!

nu är man riktigt trötter!!! kom precis inanför dörren efter en timmes färd med nattbussen från centralen!!!! phuuu!!! fan vad jobbig de var....stog upp hela vägen å snackade med några glammisar å bjöd dom på snus.

tog pendeln in mot stan lite före elva!! drog såklart  till medusa i gamla stan. kanske väldens bästa ställe!!! grym musik å grym bärs!! de va jävligt nära att de hände lite mer än vanligt!!! men bara nästan!! så de blev nattbussen som vanligt. fast ibland blir de ju taxi när man inta orkar me allt. trodde faktiskt att krille skulle dra in mot stan eftersom han va på fest nånstans, men så blev icke fallet. fick klara mej själv å tyckte att jag klarade de galant!!

nu ska jag nog gå å sova, men kanske hinna med lite assassins innan. vi får se!!!  GO NATT!!!






nirvana -  lithium


RSS 2.0