fan va tråkigt!!!!!!!!!!!!!!!

livet känns just nu allt för B!! allt jag gör, alla människor...allt känns tråkigt!! borlänge känns ju inte bättre de heller. å snart åker jag ner till stockholm för att börja jobba..hur känns de då? jo jävligt tråkigt!! roligast idag var antingen när alla barnen skrek efter christian olsson å hans autograf eller när jag mekade med bilen. inte för att jag kan nått sånt å de gick inte bra heller men de va ganska roligt iaf! :D

MS RÖJ

har i ca tre timmar varit helt försjunken i ms röj..väldigt beroendeframkallande spel. nu börjar min hjärna bli för trött för att tänka och jag sprände mej själv några gånger för mycke. kröner mej här till "natten ms röj-kung"

semester...

ja nu har jag haft semester i drygt en månad!! vad fan har jag gjort av den tiden? inte ett skit tycker jag. eller lite har man hunnit med iaf!! men inget vettigt i mitt tycke iaf.
har kollat på lite em-fotboll, å så blev de så klar peace&love i tre dagar (in flames var som väntat bäst), har gjort en tatuering (en till på gång?), åkt lite bräda, spelat en massa xbox och kollat på 25 filmer. vill åka i väg å göra något någonstans!! kanske drar till karlskoga å kollar på turbonegro eller bara en liten trip med bilen några dagar framöver, med mej själv eller med någon som vill följa. för nu är bilen hel igen efter lite mer än två veckor på verkstan, den har i princip fått en ny motor vad jag har fattat.




 
vill ha ett nytt jobb men vet inte vad de ska vara för något!?








in flames - delight and anger

RSS 2.0