fotboll

då var man hemma i borlänge under helgen igen då, för att mamma fyller 50 jävla år på söndag!! hon hade tydligen fest igår som jag inte va med på, å lite fest blir de även imorrn med släkten. 
har märkt nu på sistonde att dagarna, veckorna och månaderna bara flyger förbi!!! så funderar lite på om jag kommer att hinna med nått med mitt liv över huvudtaget innan man själv är 50 år!! de är ju bara 28 år & 8 månader kvar!! 

har suttit å tittat på kents nya video "ingenting" några gånger nu, och de är nog den snyggaste videon med kent och en av dom bästa låtarna. fastnade direkt..å gör en låt de så är den bra!! kanske blir en bra skiva ändå!! trodde väl kanske inte de.

http://www.youtube.com/watch?v=7RhDR-ks6vI


så har jag köpt två biljetter i sverigeklacken (där det endast finns platser kvar så de blir nog nästintill slutsålt) till em-kvalet den 17:e oktober mot nordirland. så är de nån där ute som känner att man måste se den på råsunda så är de bara att höra av sig på [email protected] eller till marcus holst på http://www.facebook.com







kent - ingenting



trött

ja, nu är man ganska så trött efter 13 övertidstimmar den här veckan...väntar ytterligare minst 7 timmar övertid i morron! men man ska ju inte klaga egentligen..övertid betyder en bra lön nästa månad :D får sova i helgen iaf, vilket behövs! men ska ju göra en del saker också...

-städa (måste)
-tvätta (måste också de, om det finns tid)
-kolla på sverige-danmark (troligvis med cc&patrik)
-spela gitarr
-kolla på några filmer
-jobba (på söndag kväll)

så får se hur mycket sömn de blir..men nu är det iaf snart sömn på G, så go natt på er alla bloggläsare





kent - rosor & palmblad


 


RSS 2.0