IMPONERANDE!!!

verkligen imponerad på usain bolts 100-meters final. nytt världsrekord på 9.69, å först under 9.7 sekunder. han hade kunnat sprungit ännu snabbare om han inte lagt av nästan av helt å hållet dom sista 20 metrarna, men vann ändå helt överlägset 20 hundradelar före tvåan. asafa powell mislyckades helt å missade medaljerna.
borlänge fick inget guld genom simon aspelin tillsammans med tomas johansson i dubbeltennisen. federer/wawrinka var för bra, men ett silver är inte dåligt de heller. 

nu blir de några varv runt elljusspåret i mellsta










muse - thoughts of a dying atheist
























ny termin på jobbet

ja då har de börjat igen....tillbaka i stockholm.
första dagen på jobbet efter semestern. kändes faktiskt okej :) trodde de skulle vara svårt att komma upp på morgonen men jag studsade nästan upp ur sängen när klockan ringde vid 6. åt frukost framför tvn å tog de ganska lugnt. tog bilen till älvsjö. vi satt i fikarummet ett tag innan vi drog till mässan i nacka. där la vi ca 1400 kvm å fortsätter imorrn. blir bara två dagar den här veckan vilket är skönt så att de inte blir en rivstart direkt. nästa vecka börjar de väl på riktigt.

nu ska jag ta en dusch å sen äta mat till nån nice film.





bob hund - en som stretar emot

jävla shit-väder

fan om de inte hade regnat hela jävla dagen (å blivit så trött av de) skulle jag varit i karlskoga nu å kollat på hank von helvete och hans kumpaner!! det var den andra gången i år som jag skulle sett turbonegro men inte blivit av. i april blev ju euroboy sjuk å dom ställde då in hela turnén. får väl hoppas på att de blir en ny turné så småningom...får då ska varken väder eller sjuka bandmedlemmar kunna stoppa mej!!!!!

i morgon blir de att packa väskan å dra till huvudstaden igen för nu är semesern slut å det väntas väl säkert en helvetes massa jobb. ska försöka hinna med att göra ren bilen också, både invändigt och utvändigt.

fan nu går dom på scenen om ca 20 minuter.







the one and only.......










bob dylan & johnny cash - girl from the north country

RSS 2.0