återupptagning av lite ritande..

hade migrän hela arbetsdagen i dag. fan va jobbigt de va!! inte blev de bättre av att solen sken som en atombombsexplotion när man skulle köra från kistamässan till älvsjö. klantigt att inte ta med värktabletter i morse fast jag vaknade med sprängade huvudvärk.. men men, fick sluta lite tidigare så jag kunde åka hem å knapra tabletter.

har under kvällen skissat lite på (kommande) tatueringar igen. vet inte om jag vill ha alla idér, men ett par av dom ska bli av iaf!!



började med lite bakpapper (som jag undrar varför jag har hemma)


se blev att kopiera bakpapperet..



nästan färdig..



färdig..



ungefär så är de tänkt..



en inte riktigt lika bra skiss..



kalle anka är död..



något, men vet inte vad!?








in flames - egonomic




VM-kval och örebrovisit

nyss vaknat från 16 timmars sömn. ganska skönt efter veckans jobb! gör för tillfället runt i lägenheten å flummar mellan datorn å brödrosten. käkar rostad skogaholmlimpa med ost på med gult brustablettsvatten med massa vitaminer i... nästan en oslagbar frukost.
igår va de lugnt..jobb mellan 7 och 15 ungefär. åkte hem å spelade lite fifa, sen somnade jag.

i onsdas blev de landskamp på råsunda mellan sverige å ungern med brorsan.. en ganska tråkig tillställning men viktig svensk seger. kanske inte världens bästa åskådarväder precis, runt 10 grader å duggregn som blåste in under läktaren. men som spelare gillar jag dom väderfårhållanden. kim var bra, zlatan var sämst.

dagen efter blev de jobb i örebro. ganska jobbigt eftersom vi kom hem vid midnatt från fotbollen å skulle vara i älvsjö vid 6. blev jag som körde nessims superhyundai som gör 0-100 på 7 minuter. "kebaben" och "tysken" fick gamnackar ganska så snabbt medans jag fick kämpa att inte somna. vid eskilstuna var de nära så då tog jag min red bull å plopp som jag hade inhandlat. pigg direkt å resan gick bra både dit och hem.

läste att de kommer att bli konstgräs på domnarvsvallen från nästa säsong.. inte så att de kommer att göra brage till en allsvensk klubb igen!! pengarna borde läggas på annat.

får se om de blir en besök till borlänge den 18 oktober när hellacopters spelar i stan under sin avkedsturné på cozmoz av alla ställen!? men de blir nog bra..

i morrn blir de besiktning för bilen. får se hur de går då!! ska nog inte vara några större fel, de mesta är ju bytt!!




.
en kall, stel och blöt marcus..







HIM - bleed well





inget att säga egentligen...

nej inget speciellt har hänt på ett tag nu. jobbar på dagarna, spelar xbox, plinkar lite på gitarren å läser rocky på kvällarna.

men var på popaganda i lördags å kollade bob hunds spelning. de va riktigt skitbra!!!

     



åker förhoppningsvis upp till dalarna i helgen för att spana in min nya favorit "the tallest man on earth", om nu inget oväntat jobb kommer å förstör planerna. föll för hans musik en dag i sena juli då jag bakis å en del andra substanser i kroppen, låg på stranden vid dalälven under skankaloss å stektes i solen. han spelade precis ovanför stranden medans jag låg där å njöt!! ska njuta ännu mer på lördag...




bob dylan - don´t think twice, it´s alright

RSS 2.0