FUCK!!

fan, bildröret på tv:n small i kväll!! fan va rädd jag blev..lät ju som en smällare mitt i maten! så de blir väll att punga ut för en ny den 25:e :( blir nog en LCD då..lika bra ju!

jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb............... ja så kan man beskriva min början av oktober månad!! 120 jobbade timmar än så länge på knappt två veckor!!! ganska bra gjort!! ingen vila ingen rast!! de blir jobbigt i längden..men de blir lugnare nästa vecka, hoppas jag ;D men jag kommer vara helnöjd den 25:e november iaf :D
snart blir de sängen.. ska ju jobba imorrn :) hehe






foo fighters - the pretender

små men många!

helt ledig idag vilket var väldigt skönt!! behövde sova ut en dag kännde jag, eftersom jag jobbade till fyra på natten i torsdas så man vände på dygnet lite då.

i övrigt händer de inte så mycket förutom att min lägenhet har invaderats av små flugor (som bara blir fler å fler). har försökt hittat på källan till allt detta men har inte hittat den än!! så jag ringde till mormor å frågade man skulle göra! hon kom med receptet vinäger, flytande honung & diskmedel. efter att jag hade varit och köpt vinäger så gjorde jag i ordning en dos att ta död dom med :P men de ha inte varit så lyckat än. bara tre stycken har hoppat ner för att, ja vad dom nu hoppar ner för att göra?? resten sitter på kanten av skålen å skrattar åt mitt påhitt. blir lite arg då, för de går inte att jaga dom heller för dom är snabba ska ni veta! så har ni nått "ta död på flugor-tips" så hör gärna av er!!






babyshambles - delivery

jobb!! jobb!!! å åter jobb!!

jobbar väldigt mycket nu för tiden! både dagar, kvällar å helger...kanske skulle ta å lugna ner mej lite :P hinner ju inte med så mycket mer än att jobba!!
i dag började jag iaf på mässan i älvsjö, de blev att lista en halv laminatmonter..hann inte med mer innan de blev frukostrast, för powerplay kom å la sina trossar ivägen hela tiden!! efter rasten bar de av till nacka å mässan ute där... lite mer än 2000 kvm 50 50 mattor väntade på oss där!! hela hallen skulle heltäckas i olika färger + två salar ( en på 300 kvm, å den andra lite mindre) 
de är roligt att jobba med hagis för han hittar alltid på en massa olika lekar att fördriva tiden med under tiden man jobbar!! :D efter fyra nån gång kom patrik & robban för att förstärka truppen på fem man ytterligare litegrann!! vet inte riktigt när vi blev klara men runt sex kanske.. vi drog en snabbis till donken för att få i oss lite näring :P men de kanske inte var de rätta stället för de.
jag, putte & robban drog tillbaka till sthlmsmässan för att lägga ett café på cirkus 120 kvm å blev klara lite efter 20.00.. tog pendeln hem å nu ska jag strx ta en dusch å sen sova en stund innan man ska tillbaka å JOBBA!! :P

alla dessa "kvm" kanske inte säger er vanliga läsare så jätte mycket, men om en mattläggare kommer hit å läser min blogg så tycker han säkert att den där killen han är duktig han!! HÖHÖ!! :D







HIM - the funeral of hearts

RSS 2.0